Over Ons

Dennard, een Nederlands bedrijf strategisch gelegen in Alphen din Rijn- Nederland, werd gemaakt met een duidelijke focus - om onze klanten producten die ze kunnen echt vertrouwen. Natuurlijke omstandigheden kunnen worden niet alleen hard maar ook onvoorspelbaar. Door de nadruk te leggen op kwaliteit kunnen we klanten oplossingen die ze uit te rusten voor dit soort onzekerheid en dus te kunnen doorstaan. Onze grondige kennis van de verschillende fases van de bouw stelt ons in staat om te adviseren cliënten over wat het beste bij hun behoeften en leveren kosteneffectieve producten.

Dennard gamma is groot en elk product binnen het technisch goed en zeer bruikbaar. Dit bereik is ook veelzijdig, bestaande uit producten die relevant zijn voor een aantal sectoren bouw en transport en olie en gas. Wij maken gebruik van deze expertise oplossingen te creëren die kaart precies aan de klanten eisen.

Dennard werkt nauw samen met klanten in heel Europa en is dus gewend zijn aan het hoge niveau van stijl en kwaliteit vereist. Wij bieden niets minder dan het allerbeste zo te zorgen voor een moderne en innovatieve kijk dat wordt ondersteund door onze hoogwaardige materialen.

De Dennard rand

Partnerschap met Dennard betekent dat uw bedrijf een belangrijk concurrentievoordeel. Waarom samenwerken met ons?

  • We nooit concessies doen aan de kwaliteit van onze producten.
  • Wij begrijpen dat de daling van de kosten is een must voor elke onderneming en dus een aantrekkelijke meerwaarde
  • Wij zijn vertrouwd met de verschillende uitdagingen en kansen van de bouwnijverheid en oplossingen voorstellen op basis van dit memorandum
  • Wij maken alleen beloftes die we kunnen handhaven, hetgeen leidt tot tevreden klanten elke keer
  • Wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en u helpen inzicht te krijgen in de producten die u koopt.
  • We verblijven in verband met de marktontwikkeling en bieden oplossingen op basis van wat het beste en nieuwste in de industrie
  • We kijken om langdurige relaties met onze klanten.